Dota 2 Rehberi - Türkçe Maç - Enchantress

  
 

Menzilli - Destek - İttirici - Dayanıklı - Ormancı

 


16 + 2.80

19 + 1.80

16 + 1.00

31 - 41

310

1.66

Untouchable

Enchantress kendisine saldıran düşmanların aklını çelerek saldırılarını yavaşlatır. Etkisi 3 saniye sürer.


Enchant

Enchantress düşmanını cezbederek kendi kontrolü altına alır (eğer bir yaratıksa) ya da yavaşlatır (eğer bir kahramansa).


Nature's Attendants

Bir Wisp bulutu Enchantress'i ve yakındaki dost birimleri iyileştirir. 10 saniye sürer.



Impetus

Aktifken saldırılarını büyüleyerek hedef ne kadar uzaktaysa o kadar fazla hasar vermesini sağlar. Hedef uzaklaştıkça verilen hasar artar. Aghanim's Scepter ile geliştirilebilir.

Biografi

Aiushtha masum ve ormanın dertsiz tasasız yaratıklarından biridir ama bu, hayatının sadece bir kısmını oluşturur. Doğanın nasıl acı çektiğini bilen Aiushtha çok uzaklara seyahat etmiş, kederli ama görkemli ormanlardan geçmiş, her iklimi ve mevsimi görmüş, arkadaşlar edinmiş, haber paylaşmış ve gittiği her yere sevinç ve yardım götürmüştür. Savaşlarla perişan olmuş dünyalarda ormanlar, gemi ve kuşatma silahları yapmak için; barış zamanlarında ise ev inşa etmek için kesilirdi ve odun olarak sayısız aileyi ısıtırdı. Aiushtha serpilmek için yeşil bir gölgeliğe ve yapraklı bir örtüye ihtiyaç duyan minik canlıların yakarışlarını duyar ve yardım ederdi. Başka bir dinleyeni olmayanlara kulak verirdi. Onların hikayelerini ormandan dünyaya taşır, o tatlı gülümsemesinin daha güzel bir dünyanın kapısını aralayan bir tür büyü olduğuna inanırdı.

0 yorum: