Dota 2 Rehberi - Türkçe Maç - Windrunner



Menzilli - Engelleyici - Ani Hasar - Destek - Kaçış

 
 
 
22 + 2.60

17 + 1.40

15 + 2.50

22 - 34

295

1.38

Shackleshot

Hedefi tam arkasındaki başka bir rakibe veya ağaca bağlar. Eğer arkada başka bir birim veya ağaç yoksa yeteneğin etki süresi 0.75 saniyeye iner.

Powershot

Windrunner yayını güçlü bir atış için 1 saniye süresince gerer. Ok, yolu üzerindeki tüm düşmanlara hasar verir ve ağaçları yıkar. En büyük hasar ilk düşmana verilir ve delip geçtiği her düşman için %10 azalır. Eğer ok, hazırlandığı 1 saniye içinde iptal edilirse yine atılır ancak verdiği hasar daha az olur.

Windrun

Hareket hızını arttırır, tüm fiziksel saldırılardan kaçınmayı sağlar ve yakındaki rakiplerin hareket hızını düşürür.

Focus Fire

Windrunner rüzgarı kullanarak rakip birime veya binasına maksimum saldırı hızı ile saldırır, ancak eşyalardan gelen özellikler ve ekstra hasar dahil hasarı azalır. Windrunner hedef değiştirdiğinde saldırı hızını da kaybeder. Süresi 20 saniyedir. Aghanim's Scepter ile geliştirilebilir.

Biografi

Batı ormanları sırlarını saklamakta çok başarılıdırlar. Bu sırlardan biri rüzgarların kızı, usta okçu Lyralei'dir. Windrunner olarak da bilinen Lyralei'nin ailesi kızlarının doğduğu gece kuvvetli bir fırtınanın söküp attığı ve rüzgarın paramparça ettiği evlerinde ölürler. Enkazın yıkım ve ölümünden tek kurtulan yeni doğmuş çocuk olur. Fırtınadan sonra gelen sessizlikte, rüzgarın kendisi çimenlerin üstünde ağlayan şanslı bebeğin farkına varır. Bebeğe acıyan rüzgar onu yavaşça kaldırıp komşu köyde bir eşiğe bırakır. İlerleyen yıllarda çocuk, yeteneklerini geliştirdikçe rüzgar da uzaktan onu izler. Yıllar süren eğitiminin ardından, artık Windrunner'ın attığı oklar hedeflerini hiç ıskalamaz. Rüzgar arkasındaymış gibi kör edici hızda ilerler, düşmanlarını ok yağmurlarıyla katleder. Neredeyse başlı başına bir doğal afet olmuştur.

0 yorum: